2012. szeptember 27., csütörtök

Gordani Gold EdP


L'ora d'oro - Egy varázslatos eszencia

Az üveg:
  • Modern forma
  • Elegáns, letisztult dizájn
  • Stabil üveg
  • Fénylő aranyszínű kupak, gravírozott logóval

Az illat:
Az illatkreátorok az illat újraértelmezéséhez az eszenciákat a mediterrán régió gazdag gyümölcs- és virág kínálatából válogatták. A korábbi EdP alapelemeit megtartva egy hozzá hasonló, de kissé lágyabb, könnyedebb karaktert kapott az illat.
Az alapjegy gyümölcsös elemei - a mandarin, az itáliai citrom és narancs - üde és friss első benyomást keltenek.  
A szívjegyben található fehér jázmin és narancsvirág lágy melegsége mellett egy különleges virág, az egyik legősibb dísznövény, a fehér Madonna liliom klasszikus eszenciája alkotnak egységet.


A nőiesség és érzékiség még intenzívebb hangsúlyozására az alapjegyben alkalmazott pacsuli, pézsma és moha mélyítik az EdP karakterét.

Extra fényes szatén ajakrúzs


A vásárlók körében rendkívül népszerű Extra fényes ajakrúzs formulája kiegészült egy egyedülálló, koncentrált, púder alapú pigmenteket tartalmazó technológiával - így született meg az Extra fényes szatén ajakrúzs.
A belső rész 3-dimenziós extra fényes fényvisszaverő hatású részecskékkel káprázatosan ragyogó hatást kelt.
Az ezt körülvevő, terjedelmesebb külső rész púder alapú pigmentjei szaténos fényű, telt színvilágú, hosszan tartó fedést nyújtanak.
Az ajak bőrének lágyságát, védelmét megteremtő összetevők: csipkebogyó-kivonat, kanola-, karnauba- és ricinusolaj, E-vitamin.
A nyolc árnyalatban megjelenő ajakrúzs csomagolása szintén exkluzív, szaténfényű külsőt kapott.  
Érezze ajkán a gazdag összetételű, tündöklően fénylő, tartós, a szatén lágyságát és finomságát idéző ajakrúzsunkat!

Bővebb információért kattintson ide.

Giordani Gold tápláló arctisztító tej


A szép, egészséges bőr titka a helyes bőrápolási rutin, melynek első lépése a tisztítás. Az alaposan megtisztított arcbőr jól lélegzik, a tápanyagok jobban, mélyebben szívódnak fel a krémekből, a bőr éjszakai regenerációja hatékonyabban zajlik. A smink eltávolítására a hagyományos arctisztítók rendszerint nem felelnek meg. Erre a célra különböző állagú, a bőrtípushoz is illeszkedő készítményre van szükség.
A Giordani Gold arctisztító krémes állaga, bőrtápláló és védő összetevői, kíméletes tisztítói elsősorban a bőröregedéssel tudatosan harcoló hölgyek számára lehet vonzó.
Antioxidánsokban gazdag védő, hidratáló orchidea kivonatot és a bőr működését segítő ásványi anyagokat: magnéziumot, mangánt, rezet és cinket tartalmaz.  
Egy lépésben tisztít, véd, hidratál, puhít és táplál.
Használja esténként. Egy megnedvesített vattapamaccsal vigye fel a bőrére, törölje át vele az arcbőrt, majd tonizáljon, befejező lépésként használja megszokott éjszakai arckrémét.

Bővebb információért kattintson ide.

Bioclinic bőrhalványító éjszakai krém


Az esztétikai sebészet inspirálta Bioclinic-sorozat különböző, speciális bőrtünetre kifejlesztett
gyógykozmetikumokat kínál. A fejlesztők olyan hatóanyagokat és  technológiákat alkalmaznak a
termékekben, amelyek hatékonyan javítják az olyan bőrtüneteket, mint a megereszkedett, a kipirulásra
hajlamos, a pattanásos és a -legújabb fejlesztés eredményeként- a  pigmentfoltos elváltozásokat.
Minden terméket az Oriflame Stockholmban található Bőrkutató Intézetében álmodtak meg,
az ún. Bioclinic Expert Panel, egy tudósokból álló kontroll-csoport támogatásával.

A kisebb felületeken jelentkező fokozott festék-felhalmozódások gyakran pattanások vagy sebek környezetében alakulnak ki, de gyakoriak a hormonális eredetű és az idősebb korban előforduló hiperpigmentációk is. 
A Bioclinic bőrhalványító éjszakai krém olyan innovatív bőrfehérítő készítmény, amely a leghatékonyabb összetevőkkel halványítja a pigmentfoltokat és javítja a bőr tónusának egységességét.
Aktív komponense a Tone-DownTM, szabadalmaztatott formula, amely nyugati sóskakivonatból és dioic-savból áll. E két szinergens anyag szabályozza a bőr festékanyag termelődését, halványítja a sötét foltokat, csökkenti méretüket.
Tartalmaz még gingko bilobát. Ez az évezredek óta közismert növény magas flavonoid tartalmának köszönhetően erősíti a bőrt és mérsékeli az UV-sugárzás okozta bőrkárosodásokat.
A halványító krémet közvetlenül a pigmentfoltokra kell felvinni, legyen az akár az arcon, a kézfejen, vagy a testen.
A Biolinic éjszakai krém kiegészítésekén nappalra alkalmazza az Optimals Even out nappali krémet 20-as fényvédővel.

További információért kattintson ide.


2012. szeptember 26., szerda

Ifjúságmegőrző SkinGenist nappali és éjszakai szérum


Gyakran felmerül a kérdés, mi a szerepük a bőrápolásban a szérumoknak? Krém mellett, esetleg helyett szükséges-e használni és mikor?

A szérum a krémnél könnyebb textúrájú, gyorsan felszívódó, a célzott bőrtípus szerint akár vizes, akár olajos alapú, intenzív hatású készítmény. Valóságos "hatóanyagbomba", hiszen az értékes összetevőket koncentráltan tartalmazza. Krém alá és önmagában is feltehető, akár rendszeresen, akár kúraszerűen a bőr igénye szerint. Krémekkel együtt alkalmazva erősítik egymás hatását, tartósabb eredmény érdekében ez a megoldás javasolható. Alkalmanként használva a bőrt extra hatóanyag-bevitele révén szépíti, élénkíti. Kevésbé problémás bőrűek kúraszerűen is beépíthetik bőrápolási rutinjukba évente 2-3 alkalommal. Kiemelkedő szerepe lehet a megelőzésben! Rendszeres felhasználói a bőr öregedésének mérséklésére, lassulására szamíthatnak.

Az Ifjúságmegőrző SkinGenistTM sorozat fő hatóanyaga a genistein (szójából kivont izoflavonoid) 3 szépséggént stimulál.

A genistein hatékonyságát egy ún. CelluForce komplex fokozza, amelynek kivonatai:
  • glutamin: a bőrsejtek anyagcseréjét javító aminosav,
  • orchidea: erősíti a bőr védekezőképességét, serkenti a természetes bőrvédő zsiradékok termelődést,
  • napvirág: védelmet nyújt a környezeti stresszre kialakuló bőröregedéssel szemben,
  • édesgyökér: javítja a bőr színét, növeli a hidratációt.

A szérum előnyei:
·         hidratál
·         erősít
·         rugalmassá tesz
·         ránctalanít
·         véd
·         javítja a bőr színét
·         aranyló részecskéi fiatalos ragyogást biztosítanak (ez az optikai hatás akkor érvényesül, ha a szérumot   önmagában használják).

EverLasting alapozó

Az Oriflame legtartósabb alapozója!

 

Az Oriflame termékfejlesztői egy olyan sminkterméket hoztak létre, amely egyedülálló módon egyesíti egy kiváló alapozótól elvárt tulajdonságokat: azaz egy alapozót, amely rendkívül tartós, viselete kellemes, ugyanakkor szabadalmaztatott bőrvédő hatású technológiájának (Skin Renew Complex/Bőrmegújító komplex) köszönhetően csökkenti a bőröregedés mértékét.
A több mint 3 évig tartó kutatómunka során keresték azokat a pigmenteket, amelyek magas fedőképességet nyújtanak, és azokat a regeneráló hatóanyagokat, amelyek intenzív bőrápoló hatást biztosítanak. Ez utóbbit különböző hidratáló összetevőkben és a svéd vörös áfonyában találták meg, amely kiemelkedően erős antioxidánsként védi a bőrt a szabadgyökökkel szemben.
Az alapozó tartósságát, fedőképességét, hatását klinikai körülmények között vizsgálták.
Az eredmények azt mutatták, hogy akár 10 órán át tartó fedést biztosít anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt, ugyanakkor az ún. „fehér póló” teszt során azt tapasztalták, hogy nem hagy szennyeződést a ruházaton. Viselete kellemes, alkalmazása egyszerű, az általa nyújtott eredmény tökéletes.
Az EverLasting alapozó UV-szűrőt is tartalmaz.
Hat árnyalatban jelenik meg. 

Tudj meg többet az EverLasting alapozóról!