2013. szeptember 12., csütörtök

FORRADALOM A RÁNCTALANÍTÁSBAN: ÚJ ECOLLAGEN ARCÁPOLÓK



Elgondolkodott már valaha azon, hogy az évek múlásával miért jelennek meg a ráncok? 

Az elsődleges ok – a bőr kollagén vesztése.

Ahogy öregszünk, bőrünk egyre inkább veszít kollagén tartalmából. De mi is a kollagén és miért ilyen fontos? A kollagén a bőr „fiatalság-fehérjéje”, a bőr rugalmasságáért felelős építőelem. A fiatal bőrt a kollagén belülről „támasztja”, amitől a bőr simának, rugalmasnak és gyönyörűnek tűnik. Vagyis, a ráncok valójában a kollagén tartalom csökkenésének következményei.

De van egy jó hírünk: a kollagén termelődését újra lehet aktiválni!

Büszkén mutatjuk be Önöknek…

Először az Ecollagen termékcsaládunkban…

NÖVÉNYI ŐSSEJTEK: 100 évnyi tudományos kutatómunka felfedte a bőrre gyakorolt fiatalító hatásukat.
A növényi őssejtek egyedülálló sejtek – az egyetlen sejtfajta, amely SOHASEM ÖREGSZIK.
Ezek a sejtek a növények “merisztéma” nevű részében találhatók és az új növényi sejtek termeléséért felelősek. Az a feladatuk, hogy újabb és újabb sejteket hozzanak létre.
A növényi őssejtek a növény teljes genetikai információ-készletét tartalmazzák, tehát a növényben található bármelyik vegyületet képesek reprodukálni. 

A kollagén termelődését akár több mint 200%-kal is fokozhatják.

Az Oriflame Ecollagen termékei növényi őssejt kivonatot tartalmaznak, amelyet laboratóriumi körülmények között nyerünk ki, így biztosítva a kivonat tisztaságát. 
A növényi őssejtek felhasználása az arcápolásban új fejezetet nyit és forradalmasítja a ránctalanítás tudományát.

Kutatások bizonyították, hogy a növényi őssejtes kezelések a bőr őssejtjeinek élettartamára és „vitalitására” pozitív hatással bír, ezzel fokozva a bőr megújuló képességét. A növényi őssejt-kivonatok nemcsak támogatják az őssejtek megújulását, hanem védik őket a károsodásoktól, így lassítják a bőrben zajló öregedési folyamatokat.

Az Ecollagen új formulája “feltölti” a bőrt belülről - a hidratáló, tápláló és nem utolsósorban a ránctalanító összetevőinek köszönhetően. Ezen kívül segít megvédeni, fenntartani és erősíteni a bőr kollagén-hálózatát és a bőr extracelluláris mátrixát (a kötőszöveti sejteket körülvevő, fehérjékből és szénhidrátokból felépülő hálózatát). A végeredmény: csökken a ráncok megjelenése, a bőr pedig erősebb, rugalmasabb lesz.

Az Ecollagen ránctalanító arcápolókat 35 év felett, minden bőrtípusra ajánljuk.



Ecollagen ránctalanító nappali krém SPF15, Kódszám: 26685
Ecollagen ránctalanító éjszakai krém, Kódszám: 26686



1 megjegyzés:

  1. Én szeretem ezt a krémet, 77 éves vagyok és nagyon kellemes.

    VálaszTörlés