2014. január 31., péntek

Az ÚJ Ecollagen ránctalanító termékcsalád legújabb tagjai – Professzionális bőrfiatalítás otthon

A már megismert nappali és éjszakai készítmények összes pozitív hatása érvényesül bennük, speciális igényekre kifejlesztve. Az ÚJ Ecollagen termékcsalád innovatív sejtszintű bőrregeneráló készítményből áll, melyek természetes módon csökkentik az arc ráncainak mélységét és sűrűségét.



Az emberi őssejtek a bőr felső részében, az epidermiszben találhatók, ahol új bőrsejteket állítanak elő és a régieket regenerálják. Azonban a korral és az UV sugárzás hatására gyengülnek ezek a folyamatok. A bőr öregedésének ellensúlyozására és újra megerősítésük érdekében elengedhetetlen növények speciális kivonatainak alkalmazása.
Az ÚJ Ecollagen összes terméke mintegy belülről töltik fel a ráncokat, csökkentve az öregedés látható jeleit. Fokozzák a bőr anyagcseréjét és vérkeringését, és intenzíven csökkentik a ráncok mélységét, így az arcszín üdébbnek és egységesebbnek látszik.

Ecollagen ránctalanító szemkörnyékápoló krém Kódszám: 26687
Különleges ápolást, védelmet nyújt a szemkörnyék érzékeny bőrének és egyaránt stimulála a bőr kollagén termelődését. Feszesíti a bőrt, növeli annak nedvességmegkötő képességét. Hűsítő golyós aplikátora, és a krém egyedülálló formulája csökkenti a szemkörnyék duzzadtságát és a sötét karikákat.

Ecollagen ránctalanító lifting-hatású szérum Kódszám: 26687

Kettős hatású szuperszérum:
  • Ránctalanítás: a kétszeres koncentrációjú pro-collagen peptid koncentrációja még hatékonyabban veszi fel a harcot a ráncok ellen, hosszantartó hidratáltságot biztosít.
  • Lifting hatás: a speciális Powerlift – technológiának köszönhetően stimulálja  a bőrben az elasztin termelődést, felemeli a megereszkedett bőrt, segít a petyhüdt bőr feszesítésében.


Használata: vigye fel, a bőrtípusnak megfelelően letisztított bőrre, reggel és este az Ecollagen nappali és éjszakai krém alá, fokozva azok hatását. Így erősíti a bőr természetes védekező rendszerét, ránctalanná, rugalmassá, életerőssé teszi a bőrt, így váltva valóra a fiatalos külsőről szóló álmokat.



A kényeztető luxus elérhető áron, az ÚJ Ecollagen termékcsalád!


2014. január 28., kedd

Volare Eau de Parfum


Az Oriflame egyik legkedveltebb illata már a létrehozása, 1998 óta.
Egy időtlen klasszikus, egyszerre romantikus és elegáns. Az új lenyűgöző üveg dizájn még inkább kiemeli az illat karakterét. Az új megjelenés további kifinomultságot ad és a részletek egyedülálló összhangját.
Az ÚJ Volare magához vonzza az új vásárlókat és fogva tartja a régieket.
Romantikus, elegáns és különleges. Az ÚJ Volare parfüm tökéletes kifejezése, a szépségnek, a romantikának és az örök szerelem szimbólumának, a rózsának.
A parfüm egyediségét a frissen vágott rózsa és az egyedülálló virágkompozíció mágikus illata adja. Egy természetes, a nőiességet ünneplő, a vágyakozást kifejező, mesés illat.
Pazar illatélmény, romantikus és elegáns, az időtlen ikon, az egyedülálló, természetes és friss rózsa tiszta illatával.



1. A fejjegy a kifinomult zöld ibolyalevél frissességével indul , mely keveredik a lédús körte és a zöld galbánum meleg, balzsamos illatával.
2. A szívjegy felfedi a romantikus , nagyon kifinomult és nőies rózsacsokor kompozíciót; a lágyságot az álomszép bazsarózsa púderes illata, míg az eleganciát a fehér gardénia intenzív, édes illata adja.
3. Az alapjegy fokozza a luxust, az édes - füstös bőrrel, a száraz, aromás cédrussal, míg a melegséget és a misztikumot a praliné adja.

Ez a felejthetetlen illat magában foglalja a virágok királynőjeként méltóképp emlegetett, rózsa minden aspektusát; a mennyei tökéletességet és a földi szenvedélyt. A rózsaszínű rózsa a báj, az elegancia és a költői szerelem jelképe is.

Elképesztően szép és kétségtelenül nőies illat, pazar ajándék Valentin-napra vagy nőnapra.

ULTIMATE Eau de Toilette


Van vonzóbb, mint a hűvösség megtestesítője, a szenvedélyes, a határozott, a kihívásokat kereső, magabiztos, az irányítást mindig a kezében tartó férfi? Aki sebesség megszállottja, aki könnyedén és pontosan kezeli a kor gyors járműveit?



A XI. századi új férfi típus karizmatikus, jókedélyű, humoros, az izgalmakat és a sebességet kedvelő, sportos férfi merész karakterét remekül emeli ki az egyedülálló Timur bors fűszerességével és tüzességével az ÚJ szenvedélyes ULTIMATE Eau de Toilette.



Illat leírás:
Fás aromás család: a timut bors adja és a többi összetevő közvetíti az exkluzív illat tüzes és dinamikus jellegét.
Ragyogó, élénk fűszeresség keveredik a sós-vizes illattal, a szívjegyben a férfias, karakteres tömjén és pacsuli, az alapban pedig megjelennek a jellegzetes fásjegyek.

Ez a szenvedélyes, elegáns Eau de Toilette tökéletes ajándék a férfinak Valentin-napra, aki előfutára a mai, modern férfi típusnak, a tökéletességre törekvőnek, aki mindig az élvonalban akar lenni.

Hyper XL extrém hosszú pillák szempillaspirál


A szezon legforróbb trendje, a fülledt kifutókról, a műszempilla hatású szempillaspirál. 
Extra hosszú és dús pillák…azonnal.
Hyper Stretch XL az új generációs Hyper Stretch szempillaspirál minden előnyével. A kefe lágyan suhan a szempillákon, egyedi 4mm-es rostszálai szinte egyenként ragadják meg a pillákat, és azonnal láthatóan dúsítják és nyújtják a szempillákat, minden egyes ecsetvonással. Az eredmény műszempillaszerű szempillák!

Az egyedülálló fejlesztésű Pro-Long Complex™ - a titka, hogy a szempillák erősebbek, és gyorsabban nőnek. A speciális komplex hosszabbá, dúsabbá és vastagabbá teszi a pillákat. 
Mint az eredeti Hyper Stretch szempillaspirál, a Hyper Stretch XL is tele van kondicionáló összetevőkkel, a Pro-Long Complex™ ösztönözi a keratintermelésért, a szempillák növekedésért és stabilitásáért felelős gének működését. Folyamatos használatával a szempillák hosszabbá, egészségesebbé és szebbé válnak.



A zűrzavart kiváltó igéző tekintet
Szinte minden nő kívánságlistáján szerepel a ragyogóan fényes, egészséges, extrém dús, hosszú és vonzó szempilla, mint a csábítás főeszköze. Most a Hyper Stretch XL szempillaspirállal nincs többé elérhetetlen vágy és felesleges erőfeszítés. A Hyper Stretch XL szempillaspirált tesztelő nők egyetértenek**

"Imádom az extrém hosszú szempilláimat, nincs szükség többé műszempillára" ***
" Szeretem a dússágot és hosszússágot, amelyet a szempillaspirál nyújt." ***
"Kiváló applikátor, remek termék, nem maszatolódik egész éjjel." ***

Tapasztalja meg a szempillaspirálok új generációját, a természetes „műszempillát”!

* Klinikailag tesztelt
** 60 nő bevonásával
*** Spontán válasz